Meer dan 50 jaar ervaring

Sedert meer dan 50 jaar hebben we bij Swissbedding een brede kennis van de slaapsector. Dankzij onze jarenlange ervaring houden we onze kwaliteit altijd boven het toppunt. Sinds de start van ons eerste winkel hebben we jaarlijks meer dan duizenden geholpen. Daardoor zijn we gegroeid tot een keten met meerde vestigingen. Met ons meerdere vestigingen willen we iedereen de kans geven voor een ultiem slaapcomfort aan eerlijke prijzen. 

Over ons

‘Everything starts with a good sleep’

Onze slogan zegt het zelf: Alles begint met een goede slaap. Maar de juiste matras vinden, is niet zo gemakkelijk. Bij Swissbedding begeleiden we al onze klanten naar de perfecte nachtrust.

We brengen een derde van ons leven door in bed. Ieder mens verdient het dus om goed te slapen. Bij Swissbedding vinden we bovendien dat slaapcomfort betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Een nieuwe matras of boxspring vinden, was nog nooit zo eenvoudig als bij Swissbedding. Onze experten staan je graag te woord. Spring binnen in een van onze winkels voor deskundig advies op maat.

Gratis Levering

We leveren de bestelde producten kosteloos aan huis.

Gratis stockage

Al le bestelde producten kunnen gratis gestockeerd worden tot je ze nodig hebt

14 dagen testgarantie

Als klant geniet je van 14 dagen testgarantie op je nieuwe matras.

Deskundig advies

Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller mag je zeker zijn van deskundig advies op jouw maat.

Gratis overname oude matras

We nemen oude matrassen gratis mee. Er valt altijd wel iets te recycleren aan je matras, ongeacht de staat waarin ze zich bevindt.

Prijs/kwaliteit

Bij Swissbedding vind je hoogkwalitatieve producten voor de beste prijzen.

Creëer jouw persoonlijke en unieke boxspring!

Vind het bed van je dromen bij Swissbedding

Bekijk onze producten

Boxspring, matras of hoofdkussens

Heeft u een boxspring, matras of een hoofdkussen nodig? Dan ben je op de juiste plek. Bekijk onze producten op de site en lees zeker onze slaaptips. Aarzel niet contact op te nemen met ons bij interesse. Wij helpen je graag verder voor de juiste keuze. 

Bij ons heb je meer dan 100 verschillende boxspring combinaties en meer dan 50 matrassen ter beschikking. Ook is alles verkrijgbaar in verschillende kleuren/stoffen/poten en uitvoeringen.

Voor ieders budget en slaaphouding vind je zeker iets bij ons. 

Over ons